Om Ti på Topp

Ti på topp er en turkampanje som har til hensikt å motivere deltakerne til å bli mer fysisk aktive. Det velges ut 10 årlige turmål. Veibeskrivelse, turbeskrivelse og elektronisk kart er tilgjengelig når en er logget inn på "Min side" og i Ti på Topp-appen. Alle som fullfører turer til minst 7 ulike turmål, 5 for de som er under 12 eller over 70 år, får premie. I tillegg trekkes det ut flotte premier blant deltakerne.

Hvem kan være med?

Dette er en turkampanje som er åpen for alle. Her kan du melde deg på som individuell deltaker, eller som medlem av et familielag, vennelag eller bedriftslag. Alle som fullfører turer til minst 7 ulike turmål (5 for de under 12 år og over 70) får deltakerpremie. I tillegg trekkes det ut flotte premier både underveis og etter kampanjen.

 

Pris

Prisen for deltakelse er 225,- for voksne og 160,- for barn (til og med 12 år). Inkludert i prisen er deltakerpremie for dem som fullfører, og tilgang til app.

 

Hvordan melder en seg på?

Klikk på påmeldingsknappen på nettsiden eller i app. For å kunne melde deg på må du opprette en «bruker». Deretter følger du påmeldingsforløpet og melder deg på enten som individuell deltaker eller som medlem av et lag.

Som lagleder kan du opprette et nytt lag, slik at de andre deltakeren på laget kan velge riktig lagsnavn fra en liste. Når det gjelder barn, kan en voksen som oppretter familielaget legge til barna selv.

 

Hvordan registrere turer

App. Det aller enkleste og beste er å laste ned appen Ti på Topp til din mobil. Da får du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til enhver tid. Når du er på toppunktet/turens mål trykker du «Sjekk inn», og da er turen registrert.

Nettside. Du kan logge deg inn på www.tipåtopp.no/romerike og registrere turene dine på «Min side». Da må du notere deg turkoden som er på en plakat ved turmålet og legge inn turkoden når du registrerer turen i etterkant. Ta kontakt dersom det ikke er turkode ved turmålet, så ordner det seg med registrering.


 

Premier

Alle som klarer premiekravet er kvalifisert til å få deltakerpremie. Deltakere som fullfører tilstrekkelig antall turer får et krus i premie. På kruset er det turbilder fra årets Ti på Topp turer. Deltakerpremien blir delt ut på utdelingsdager. På grunn av smittevern vil det ikke være en premieutdeling der mange samles i et lokale samtidig. Premiekravet er å gå minst 7 ulike turer; eller minst 5 turer hvis du er under 12 eller over 70 år. Bonusturer teller med som turer for å få deltakerpremie.

Andre premietildelinger:

Topp 3 - De 3 personene som går flest turer blir premiert 
30 turer - Trekning blant alle som har gått minst 30 turer
7 turer - Trekning blant alle som har gått minst 7 ulike turer
Årets bilde - Kåring blant de bildene som er sendt inn via app eller nettside
Årets turbedrift - Antall deltakelser i forhold til ansatte. Det brukes skjønn.
Årets bedriftslag - Bedriftslaget med høyest antall turer i snitt
Årets vennelag - Vennelaget med høyest antall turer i snitt
Årets turfamilie - Familielaget med høyest antall turer i snitt

  

Hvis hensyn og ta vare på naturen

La dyr få beite i fred og vis respekt for dyr og natur
Husk å lukke grinder og lignende etter deg
Ta med deg søppelet hjem
Fra 1. april t.o.m. 20. august er det båndtvang, men vi oppfordrer til å bruke bånd hele aktivitetsperioden
Fra 15. april til 15. september er det forbud mot bålbrenning i skog og mark
Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar

Tilbake til hovedside