Om Ti På Topp

Ti på Topp er et godt turtilbud for barn, voksne og eldre, hvor målet er å besøke 10 ulike turmål på Romerike. Gjennom å registrere turene på nettsiden vår eller i Ti på topp-app'en kan en få en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes på Romerike. Det er mulig å registrere sine turer fra 1. mai til 15. oktober.

Hvem kan delta?
Alle kan delta i Ti på Topp. Du kan delta på et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, ellers som individuell deltaker.

Hvordan melde seg på?
Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venneklassen, familieklassen eller individuell klasse. 

Du kan melde deg på via både nettsiden og Ti på Topp-appen. Du kan benytte deltakerkode som er oppgitt på registreingskortet eller turheftet du har kjøpt, eller du kan melde deg på ved å benytte betalingsløsnig på nesttside eller i app.

På nettsidene og i appen er det kun mulig å kjøpe turheftet, ikke registreringskort. Heftet kan hentes ut fra våre utsalgssteder mot fremvisnig av mottatt kvittering. 

Turheftene fåes også kjøpt på våre utsalgssteder eller ved å bestille her. Dette gjelder også ekstra registreingskort. Kortene kan være nyttig dersom en er en turgruppe hvor ikke alle har behov for kartheftet. 

Priser
Påmelding i app eller via nettsiden    185,- (heftet blir utlevert mot kvittering)
Turhefte                                        185,- 
Registreingskort                             100,-

Rabatt ved gruppebestilling

- Fri levering ved bestilling av 25 hefter eller mer.
- Fri levering + 20 % i avslag for bestillinger over 100 hefter.
- Fri levering + 25 % i avslag for bestillinger over 200 hefter.

For gruppebestilling benyttes samme skjema som for enkeltbestillinger.

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)
Ti på Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp  med kolleger gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.

Delta med dine venner (Venneklasse)
Ønsker du å ha med deg venner på et turlag velger du å delta i venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrige venner, andre vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

Delta med familie (familieklasse)
Nytt av året er at en kan melde på barn som deltakere uten å oppgi mobil og epost for barna. Familielaget kan minimum bestå av 2 deltakere. 

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse. Alle deltagere som er meldt på i en av lagsklassene er også automatisk med i individuell klasse.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?

Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder.
 Husk at du må registrere turkoden som ligger i postkassen på toppene hvis du bruker denne muligheten. 
 


Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Premiering?
- Alle som går 7 ulike turer eller mer får premie.
- Barn mellom 6-15 år og seniorer 70+ som går 5 ulike turer får premie.

I tillegg premierer vi de beste bildene og ikke minst den sprekeste bedriften og familien!

Ti på topp legges til rette av Bedriftsidretten, men er åpent for alle. Vi er en frivillig organisasjon og en del av norsk idrett.

Tilbake til hovedside