Bonusturer

I årets Ti på Topp-kampanje prøver vi ut ordningen med bonusturer. Bonusturene har ingen turmålskode og kan kun registreres som fullført gjennom å sjekke inn elektronisk i Ti på topp-app'en. Turene som registreres teller i sammendraget, samt at det trekkes ut flotte premier blant alle som har registrert de aktuelle turene i app.

Hensikten med bonusturene er å motivere deltakerne til å gå enda mer på tur. Samtidig ønsker vi å øke bruken av app'en og få testet ut nye turmål for å få mer kunnskap om hvilke type turer som deltakerne våre liker.

Vårens bonusturer er Varsjøen rundt (alterantivt tur/retur fra Varsjøen gård til Korsvika) og Marifjell fra Vikkelihytta. Turen til Marifjell har samme utgangspunkt som turen til Klofjell. Selv om det kanskje er en lang strekning for mange å kjøre til Vikkelighytta, er vi sikker på at turen til Marifjell er verdt turen!

Turene er tilgjengleig i app og på www.tipåtopp.no (må være innlogget) fra 15. juni til 15. juli. Alle som logger inn i tidsperidoen er med i trekningen om flotte premier. Mer inofrmasjon om premiene kommer snart!

Om du ikke har brukt app'en før er dette en gyllen mulighete til å prøve den ut. Ti på topp-app'en lastes ned i Google Play eller Apple Store. Når app'en er lastet ned gjør du som følger:

- Slå på 'stedstjeneste' under innstillinger og godkjenn forespørsel om app'en kan finne lokasjonen din.

- Logg på med samme brukernavn og passord som på nettsiden.

- Klikk på menyen oppe i venstre hjørne, meld deg på riktig konkurransested.

- Velg et turmål, her finner du elektronisk kart og turbeskrivelse.

- Når du er nær nok turmålet (max. 100 meter fra), klikk  'sjekk inn'.

 

NB!
Noen steder har dårlig mobildekning, da kan det være lurt å åpne kartet mens du har tilgang. Om det er dårlig dekning vil ikke registreringen din vises med en gang, selv om den er registrert av GPS'en på telefonen din. Lukk appen og åpne den på nytt når du igjen er inne i et område med dekning.

Tilbake til hovedside