Siste nytt om turene

Grunnet ekstra mye snø i vinter er den noen av turene som enda ikke er farbare til fots. Her vil vi gi dere viktig informasjon om turene. Informasjon blir også sendt ut på epost til deltakerne. Følg gjerne Ti på Topp Romerike på Facebook, der får en også gjerne rykende ferske oppdateringer fra andre deltakere.

Årnestangen - for tiden utilgjengelig grunnet flom. Enkelte deltakere har tatt seg helt ut til turkassen de siste dagene (vassende), men vi anbefaler våre deltakere å vente til vannstanden synker.

Bjønnehiet - fult fremkommelig.

Farshatten - fult fremkommelig

Bokkedalen - fult fremkommelig. Noen meldinger om enkelte som har gått feil helt i starten. Merkingen blir utbedret i nær fremtid, men vær oppmerksom på at en skal holde svakt mot høyre straks en er kommet over broen - ikke mot venstre.

Minjarudkollen - fult fremkommelig. Her finnes det flere alternative ruter for de som ønsker variasjon. Se http://www.aktivparomerike.no/tag/styrk/ for mer informasjon.

Brennberget - fult fremkommelig. Her har det vært lagt opp en alternativ rute. Den opprinnelige ruten er nå merket og innsjekking er flyttet til Brennberget.   

Klofjell - fremkommelig og kassen er på plass. Dessverre er ikke bommen ved grustaket åpen enda. Veien er ikke tørr og har ikke satt seg etter vinteren. Dette innebærer at en må gå 3,8 kilometer inn til Vikkelihytta før selve turen starter.            

Dragsjøen Rundt - fult fremkommelig. Legg merke til at det er en liten uoverensstemmelse mellom kartet i heftet og turbeskrivelsen. Følg turbeskrivelsen, det er den det er merket etter. Kartet i app'en er nå oppdatert og stemmer med beskrivelsen.

Liskollen - fremkommelig. Det arrangeres guidet tur til Liskollen lørdag 26. mai. Det er Ullensaker Turlag som arrangerer, men alle våre deltakere er hjertelig velkommen. for mer info, se https://ullensaker.dntoslo.no/aktiviteter/99654/857977/.

Prekestolen - fremkommelig.

Forøvrig anbefaler vi dere å følge oss på Facebook, Ti på Topp Romerike. Da får du også med deg oppdateringer fra våre ivrige deltakere som ofte bidrar med rykende fersk informasjon.

 

Tilbake til hovedside